Onderwijs

NEEM DEEL AAN HET SOCRATESPROGRAMMA


Sinds 2011 streven wij er bij Socrates naar om de allerbeste leerlingen en studenten van Nederland te stimuleren om het maximale uit zichzelf te halen. Dit doen wij door excellente prestaties te erkennen, high potentials samen te brengen en te verbinden en een brug te slaan tussen theorie en praktijk gericht op de verdere ontwikkeling.

Gelukkig staan we hierin niet alleen. Trots én dankbaar werken wij samen met circa 200 partnerscholen, verspreid over heel Nederland, om de allerbeste leerlingen op de havo en het vwo uit te nodigen om lid te worden van ons netwerk. Op deze manier worden hun topprestaties erkend en wordt hen de mogelijkheid gegeven om onderdeel uit te maken van een uniek en multidisciplinair platform waarvoor diverse activiteiten worden georganiseerd.

Door op onderstaande link te klikken vindt u onze brochure voor het voortgezet onderwijs. Hierin leest u meer over onze organisatie, onze leden en onze partnerprogramma's. Zo hopen wij u een beter beeld te geven wat Socrates uw huidige leerlingen kan bieden.

Geïnteresseerd? 

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw leerlingen kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact op met Fianne de Boer door een e-mail te sturen naar onderwijs@socrateshonours.org. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. 

Socrates VO brochure 2019-2020

shutterstock_100267481.jpg