Nieuwsberichten

Update Team Business Relations

Update Team Business Relations

Afgelopen tijd hebben we bij Team Business Relations ondanks alle tegenslagen niet stilgezeten. Zoals jullie in de mail voorbij hebben zien komen is het gelukt nog digitale en fysieke evenement op te tuigen zonder dat onze veiligheid in het geding hoefde te komen.

Naast alle concrete activiteiten die we de afgelopen tijd hebben neergezet, zijn we ook veel bezig met plannen voor de komende tijd. We proberen bijvoorbeeld online congressen op te zetten met bedrijven zodat jullie op één avond zelf kort met verschillende mensen van verschillende organisaties in gesprek kunnen gaan.

We zijn het concept ‘Socrates huiskamer’ aan het uitwerken, waarbij een klein aantal leden op bezoek gaat bij iemand die veel heeft bereikt in zijn of haar vakgebied en daarover goed kan vertellen.

Binnenkort zullen er ook veel meer stages op onze website gaan verschijnen door een deal die we aan het sluiten zijn met een nieuwe partner. Iedere maand zullen tientallen nieuwe stages verschijnen op de website. Ben jij op zoek naar een stage? Over een maand lees je er meer over in de mail en op de website.

Dit jaar willen we ook voor het eerst in de geschiedenis van Socrates een meerdaagse cursus optuigen. Het zal gaan over het recht in Nederland. Gedurende vijf werkdagen ga je met een kleine groep langs bij verschillende overheidsorganen en advocatenkantoren. Ondertussen krijg je les van professionele docenten over de filosofie achter en de geschiedenis van het recht. De perfecte combi van theorie en praktijk dus. Over dit evenement later meer!

Naast dit alles zijn we ook met veel organisaties in gesprek inhousedagen, workshops en brainboxen op te zetten zodra dat weer is toegestaan. Hoewel het soms wat stil lijkt, zijn we dus volop bezig en roeien we met de riemen die we nu hebben.

Digitale activiteiten zullen komende tijd ons aanbod nog meer gaan bepalen. Dit vraagt veel creativiteit en inzet. Hierbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken om het Socrates-netwerk nog beter van dienst te kunnen zijn.

Heb jij ideeën voor activiteiten, ken jij personen of organisaties die met ons samen zouden willen werken of zijn er andere dingen die je graag zou willen zien binnen Socrates? Laat het horen onderaan deze pagina! Dan kunnen we daarmee aan de slag, misschien zelfs wel samen met jou.

Groeten van het huidige Team Business Relations

Meiyanne, Youri en Maarten

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen