Nieuwsberichten

Meet & Greet Chapter Nijmegen

Meet & Greet Chapter Nijmegen

Vrijdagavond 27 oktober vond het eerste evenement van het nieuwe bestuur van Chapter Nijmegen plaats. Met de georganiseerde Meet & Greet wilde het bestuur zich niet alleen voorstellen, maar ook een fundatie leggen voor een goede band tussen de leden. Na de introductie van het bestuur, waar de bestuursleden zich voorstelde en hun jaardoelen bespraken, vond er een gezamenlijke activiteit plaats in de vorm van een Socrative quiz. De leden werden uitgenodigd om hun geheime talenten, taalvaardigheid en perspectief met elkaar te delen. Er waren veel enthousiaste reacties en er kwamen verassende talenten naar boven! Daarnaast werd er gevraagd naar interesses en voorkeuren betreft toekomstige activiteiten. Er zijn interessante namen genoemd die je zeker terug kunt zien bij de toekomstige activiteiten van Chapter Nijmegen!

De leden werden vervolgens verdeeld onder twee break-out rooms onder leiding van twee bestuursleden. Iedereen stelde zichzelf kort voor en met behulp van ice-breakers werd het gesprek voortgezet. Iedereen nam actief deel aan het gesprek en er werden interessante dingen verteld. Hierdoor leek de tijd voorbij te vliegen.

Na een korte drinkpauze begon de afsluitende presentatie van Koen Smeets. Hierin legde hij uit hoe je het beste een presentatie of pitch kan geven. Dit deed hij aan de hand van o.a. zijn winnende pitch in de MIT COVID-19 Latin America Hackathon.

Het bestuur is ontzettend blij met het enthousiasme en de betrokkenheid van de leden en kijkt er naar uit iedereen weer te zien!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen