Nieuwsberichten

Lezing Michael Keet

Lezing Michael Keet

Waarschuwing: Lees Dit Niet Tenzij Je Al Rijk Bent!

Als je wil weten hoe je moet leven met geld… en dan… weten hoe je bijvoorbeeld een passief inkomen kunt creëren… wordt dit voor jou een héél interessant bericht.

 

Dit is waarom: er is een meneer genaamd Machiel Keet, die enorm gedreven is om ‘’geld’’ uit te leggen aan anderen, heeft door zijn leven heen geleerd hoe een ieder er precies mee moet omgaan. Hij heeft de boeken ‘’Moneyfulness®: Learning to Live with Money’’ en ‘’Wie Is De Baas, Jij Of het Geld?’’ geschreven, waarin enorm veel informatie staat verwerkt over het leren omgaan met geld.

De reden dat hij is begonnen met het uitleggen van geld, is omdat hij het idee had dat er niet genoeg mensen zijn die begrijpen wat het is en wat je er allemaal mee kunt doen.

Slechts een miezerige 20% van de bevolking bezit namelijk 80% van het geld!

En, veel mensen weten dit nog niet eens, dus er zou maar weinig aan veranderen. Het is namelijk zo dat de helft van de Nederlanders van huis uit iets meegekregen heeft over geld. Dan is er in de meeste gevallen sprake van sparen of budgetteren. Niemand heeft je geleerd hoe je anders kunt denken over geld en hoe je je kunt gedragen met geld. Gelukkig is Machiel met een idee gekomen. Met een bulk van ervaring met mindfulness (het bewust aandacht geven aan het moment, zonder hierover te oordelen) en ervaring met geld, heeft hij van deze twee een combinatie gemaakt: Moneyfulness.

Geld, je houdt ervan of je haat het, maar je hebt het altijd nodig.

Moneyfulness leert jou hoe je je geld de aandacht geeft dat het verdient. Hierbij geldt de motto ‘’alles wat je aandacht geeft groeit’’. Dit geldt dus ook voor je bankrekening. Praktisch portemonnee management ontbreekt hier dan ook niet bij.

Ik kan je garanderen dat het programma van Machiel werkt. Ik heb op 28 oktober namelijk een lezing over Moneyfulness gevolgd. Hierin heeft meneer Keet mij de geheimen van Moneyfulness verteld. Hierin heeft hij besproken waar je plan uit moet bestaan, hoe je een ‘’big, scary hairy goal’’ voor je moet zien en hoe je van je hoofddoel met de tijd terugrekent naar kleinere doelen toe (reverse engineering). Zo kun je nooit meer van je hoofddoel afwijken!

 

Door enthousiaste deelnemer: Maurice van Efferink

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen