Workshop: Personal Branding

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
17 mrt. 2020 19:00 - 20:30
Locatie
Paulus Potterstraat 2, 9718 TJ Groningen

Workshop: Personal Branding

Ivm met de maatregelen genomen door de Rijksuniversiteit Groningen als gevolg op de carona maatregelen door het RIVM wordt de workshop gecanceld. Na meer duidelijkheid over de duur van de maatregelingen, zal er een nieuwe datum worden gekozen. 

 

Leer door middel van personal branding jezelf van anderen te onderscheiden door jezelf als een merk te beschouwen. Welke specifieke associaties kun je aan jezelf verbinden? Wat past bij jouw dmv jouw interesses en vaardigheden te benadrukken. Hiervoor moet je over zelfkennis beschikken. 

In de workshop Personal Branding gaan we aan de slag met jouw persoonlijke merkwaarde. Waar liggen je kwaliteiten, wat wil jij bereiken, wat zijn je ontwikkelpunten en waar wil je je liever niet mee bezig houden? Tijdens de workshop gaan we in een interactieve vorm aan de slag met deze vragen. Op deze manier maak je kennis met je eigen talent en motivatie om alvast een beetje stil te staan bij wat je wel én niet wilt in je carrière. Wil jij verbluffen met je zelfkennis? Meld je dan snel aan!