Workshop macht en invloed

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
20 apr. 2021 20:35:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Socrates
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
21 apr. 2021 19:00 - 21:30

Workshop macht en invloed

Workshop macht en invloed
21 april 19:00-21:30 uur

Macht
Elke dag krijgen we te maken met vormen van macht, in elke relatie die we hebben, maar wanneer praten we eigenlijk over macht? Macht bepaalt wie de regels van het 'spel' maakt. Dus leren hoe macht in elkaar zit is noodzakelijk om effectief te zijn. Leer en ervaar met anderen hoe macht in de wereld werkt, in de maatschappij en in jouw leven.

Invloed
Ken je dat als iemand vol passie een verhaal aan het vertellen is en je gaat er helemaal in op, achteraf blijkt de inhoud niet zo sterk te zijn. Dat is natuurlijk een kunst op zich. Hierbij komen communicatie skills, overtuigingskracht en non-verbale communicatie natuurlijk erg van pas. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn zou je denken. Nee hoor, Tess van Gogh werkt bij Ucademy dit is een trainingsbureau zij gaat jou leren hoe jij jouw communicatie skills, non verbale communicatie optimaal kunt toepassen in je leven. De tips zijn heel divers toe te passen op je baas bij je nieuwe baan of zelf tijdens een leuke date!

Kortom een informatieve en interactieve workshop op 21 april van 19:00-21:30 uur dus meld je vooral aan! Wel is het belangrijk dat je bij je aanmelding kort omschrijft waarom je erbij wilt zijn want bij deze workshop geldt een maximaal aantal deelnemers.