Sollicitatietraining door Qompas

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
8 apr. 2021 16:00 - 17:00
Locatie
Online

Sollicitatietraining door Qompas

Over de sollicitatietraining

Hoe onderscheid jij jezelf van alle andere studenten/starters? En hoe presenteer je jezelf het beste (online) naar een werkgever toe? Onder andere deze punten komen aan bod tijdens de sollicitatietraining van Qompas.

Wat gaan we verder behandelen?

•           Hoe maak je een uniek cv?

•           Hoe schrijf je een doelgerichte motivatiebrief?

•           Hoe kun je jouw competenties verwerken in een sterke pitch?  

Na deze workshop zul je op een andere manier over solliciteren nadenken en het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen! Daarnaast krijg je feedback op je cv en kun je al jouw vragen stellen aan onze talentcoaches.

Over Qompas

Qompas vindt dat iedereen het verdient om talent te ontdekken, te ontwikkelen en ten volste te benutten. Zo helpen ze studenten en starters met het vinden van een stage, traineeship of allereerste baan, bijvoorbeeld door het geven van sollicitatietrainingen om hen klaar te stomen voor de kennismaking met hun eerste werkgever. De talentcoaches van Qompas zijn de schakel tussen werkgevers en jong talent.

Inschrijving en deelname

Inschrijven kan via deze pagina. Op een later moment zal via de mail een link verzonden worden naar de deelnemers, waarmee deelgenomen kan worden aan de Microsoft Teams-meeting.