Socrates Nijmegen Het Vierde Pad Psychologenpraktijk

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
16 dec. 2020 19:00 - 22:00
Locatie
Beers, Noord-Brabant

Socrates Nijmegen Het Vierde Pad Psychologenpraktijk

Naar aanleiding van de persconferentie van de premier van 14 december 2020 zal het evenement in ieder geval niet op locatie plaatsvinden. Op dit moment zijn we aan het kijken of we het evenement online doorgang kunnen laten vinden op de geplande datum en tijd.

De gerenommeerde psychologenpraktijk "Het Vierde Pad" nodigt Socrates voor een tweede keer uit op Landgoed Ossenbroek te Beers, Noord-Brabant, voor een gezamenlijke sessie ter bevordering van de spirituele, fysieke en emotionele zelfreflectie van de deelnemers. Jelmer van Nimwegen, Msc, en zijn vrouw Marieke van Bakel zijn als partners al enkele decennia actief in alle prominente deelgebieden van de psychologie en hebben een uiterst effectieve methode ontwikkeld ten behoeve van het verschaffen van inzicht in zowel de ziel als de kracht van de mens. Klik op de bijgaande aanmeldknop om je aan te melden. Hierbij zal gevraagd worden om een korte motivatie, aangezien maximaal zeven mensen aanwezig kunnen zijn. Voor verdere vragen, stuur een mail naar voorzitter@socrates-nijmegen.nl.

Uiteraard worden bij de activiteit alle richtlijnen van het RIVM strikt gevolgd. Zo zal bij het evenement de anderhalve meter afstand strikt in acht worden genomen en zijn mondkapjes en desinfectiemiddel aanwezig. Bij je aanmelding zal je daarnaast worden gevraagd of je op dit moment klachten hebt en wij willen je vragen om je ook weer uit te schrijven op het moment dat je na je aanmelding klachten ontwikkeld. Als allerlaatste willen wij iedereen vragen om met eigen vervoer naar Beers te komen en dus niet met het openbaar vervoer. Dit allemaal om een veilige en leuke activiteit neer te kunnen zetten!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen