Randstad over de toekomst van de arbeidsmarkt

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
6 sep. 2021 12:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Team Business Relations
Datum en tijd
10 sep. 2021 13:00 - 15:30
Locatie
Online of fysiek, hoor je later

Randstad over de toekomst van de arbeidsmarkt

Op 10 september om 13:00u zullen we (online of fysiek, hoor je later) langsgaan bij Randstad Groep Nederland, ga je mee?

Randstad is een wereldspeler op het gebied van Human Resources. Ze zijn een expert op het gebied van talentontwikkeling en mensen en banen goed aan elkaar koppelen. We gaan het hebben over het volgende onderwerp:

De toekomst van werken
Iedereen binnen Randstad Groep Nederland wil dagelijks het beste in zowel mens als organisatie naar boven halen. Wij willen waarde creëren voor de maatschappij als geheel door een toonaangevende rol te spelen in de wereld van werk. Wij helpen kandidaten om hun carrière vorm én kleur te geven. Naast dat wij kandidaten helpen die via Randstad, Yacht of Tempo-Team werken, betekent werken bij de Randstad Groep zelf dat je als mens centraal staat in een organisatie van wereldformaat. Hier vind je een bedrijf vol met collega's die elke dag willen groeien, als persoon én als professional. Randstad Groep vindt groei en werkgeluk erg belangrijk. Dat uit zich in autonomie en het verschil mogen maken vanuit jouw talent. 
 
Graag maken wij kennis met jullie en vertellen we jullie meer over onze mooie organisatie en het management en finance traineeship van de Randstad Groep. Naast kennismaking is er ook tijd voor een case. Tijdens de case gaan we kijken naar de hedendaagse arbeidsmarktontwikkelingen. Wat voor innovaties en trends vinden er plaats? Wat speelt er op de arbeidsmarkt? En wat voor impact heeft dat op mijn toekomstige baan? Misschien dat in de toekomst de baan waar je nu voor wil solliciteren niet meer bestaat en dat de wereld van werk er heel anders uit ziet. De afgelopen decennia is er al veel veranderd en zijn er veel soorten banen weggevaagd. Wat zullen toekomstige innovaties en trends voor invloed hebben op de wereld van de uitzendbranche? In groepen gaan jullie uiteen om hier samen over na te denken. Wij zijn benieuwd met wat voor mooie ideeën jullie zullen komen!

Randstad biedt ook toffe traineeships aan, daarover vind je hier meer info: https://www.youtube.com/watch?v=iAanqrg70t0

Vragen? Mail naar maarten.vanzuijlekom@socrateshonours.org