Randstad over de toekomst van de arbeidsmarkt

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Team Business Relations
Datum en tijd
10 sep. 2021 13:00 - 16:00
Locatie
Diemermere 25, Diemen

Randstad over de toekomst van de arbeidsmarkt

Op vrijdag 10 september van 13:00-16:00 zullen we langsgaan bij Randstad Groep Nederland in Diemen (Diemermere 25). Ben jij er ook bij?

Randstad is een wereldspeler op het gebied van Human Resources. Ze zijn een expert op het gebied van talentontwikkeling én mensen en banen goed aan elkaar koppelen. We gaan het hebben over het volgende onderwerp:

De toekomst van werken

Iedereen binnen Randstad Groep Nederland wil dagelijks het beste in zowel mens als organisatie naar boven halen. Op gedreven en daadkrachtige wijze groei van mens en organisatie realiseren, dat is wat wij samen dagelijks doen. Wij willen waarde creëren voor de maatschappij als geheel door een toonaangevende rol te spelen in de wereld van werk. Wij helpen kandidaten om hun carrière vorm én kleur te geven. Graag maken wij kennis met jullie en vertellen we jullie meer over onze mooie organisatie en het management en finance traineeship van de Randstad Groep. Naast kennismaking is er ook tijd voor een case. 

Tijdens de case van Randstad gaan we kijken naar de hedendaagse arbeidsmarktontwikkelingen. Wat voor innovaties en trends vinden er plaats? Wat speelt er op de arbeidsmarkt? En wat voor impact heeft dat op de wereld van werk? Misschien dat in de toekomst de baan waar je nu voor wil solliciteren niet meer bestaat en dat de wereld van werk er heel anders uit ziet. De afgelopen decennia is er al veel veranderd en zijn er veel soorten banen weggevaagd. Wat zullen toekomstige innovaties en trends voor invloed hebben op de wereld van werk? In groepen gaan jullie uiteen om hier samen over na te denken. Wij zijn benieuwd met wat voor mooie ideeën jullie zullen komen!

Benieuwd naar de case? Of überhaupt naar wat Randstad Groep Nederland precies doet? Meld je dan vooral aan voor de inhousedag op 10 september!

Randstad biedt ook coole traineeships aan. Daarover vind je hier meer info: https://www.youtube.com/watch?v=iAanqrg70t0 
Mocht je vragen hebben, dan kun je mailen naar jack.buitelaar@socrateshonours.org of appen naar 06-48899958