Online issue tree training door De Kleine Consultant

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
27 okt. 2020 13:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
28 okt. 2020 13:00 - 15:00
Locatie
Online

Online issue tree training door De Kleine Consultant

Over de training

Tijdens deze online training zullen de consultants van De Kleine Consultant uitleg geven over het gebruik van issue trees. Een issue tree is een middel dat gebruikt wordt om een complex probleem op te splitsen in verschillende kleinere componenten. Op deze manier kan een probleem zo gestructureerd worden dat het gemakkelijker is om op te lossen.

Issue trees zijn dan ook essentieel voor consultants. Daarom is deze training uitermate waardevol voor iedereen die overweegt om later consultant te worden. Echter, ook mensen met andere toekomstplannen kunnen hier veel van leren aangezien een issue tree een algemene manier is om structuur aan te brengen en grote en complexe vraagstukken op te lossen.

Over De Kleine Consultant

De Kleine Consultant is een door studenten gerunde non-profit strategieconsultant. Bij De Kleine Consultant krijgen enthousiaste academische talenten de kans om hun kwaliteiten in te zetten voor een echte onderneming, waarmee ze ervaring als consultant op kunnen doen. De focus ligt hierbij op de persoonlijke ontwikkeling én het opbouwen van een professioneel en persoonlijk netwerk.

Inschrijving en deelname

Inschrijven kan via deze pagina. Op een later moment zal via de mail een link verzonden worden naar de deelnemers, waarmee deelgenomen kan worden aan de Zoom meeting.

Bij vragen kan contact opgenomen worden via activiteiten@socrates-rotterdam.nl