Masterclass door RSM: wat leert RSM van corona?

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Team Business Relations
Datum en tijd
15 apr. 2021 19:00 - 21:00
Locatie
Online via zoom

Masterclass door RSM: wat leert RSM van corona?

‘Uit chaos ontstaat vaak leven, uit orde gewoonte.’ – Henry Brooks Adams

De wereld stond afgelopen jaar op z’n kop, dat hebben we allemaal wel gemerkt. Ineens werkten de dingen die we altijd als normaal zagen niet meer. Colleges werden online gevolgd, activiteiten op afstand georganiseerd, reizen werd beperkt en nog veel meer. 

Zoals Henry Brooks Adams al zei toen hij het ontstaan van de oudste moderne democratie bestuurde komen juist in tijden van chaos goede, nieuwe en toekomstbestendige ideeën en inzichten op. 

Op 15 april 2021 willen Socrates en Internative samen met Socratesleden en bedrijven uit verschillende sectoren terugkijken op deze periode. Niet alleen zullen we terugkijken, bedrijven zullen ook een inkijkje geven in hoe hun toekomstbeeld is veranderd het afgelopen jaar. Wat doen ze nu anders? Wat zijn tijdelijke veranderingen en welke blijven?

Je krijgt een inkijkje in de bedrijfsvoering van organisaties vanuit je bureaustoel. Jij krijgt de kans alle vragen te stellen die je hebt aan bedrijven uit allerlei verschillende sectoren en te onderzoeken en te zien hoe het bedrijfsleven afgelopen jaar meedeinsde op de heftige golven van de coronapandemie. 

Het eerste bedrijf is RSM. RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financieel-economische en strategische vraagstukken. Zowel op nationaal als op internationaal niveau.

We willen de online groepen niet te groot maken en dus is er beperkt plek. Kortom: geef je zo snel mogelijk op!