LinkedIn Zichtbaarheid en Profilering met Nina van Arum

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
29 mrt. 2022 00:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Team Business Relations
Datum en tijd
29 mrt. 2022 19:30 - 21:00
Locatie
Zoom

Authentiek, spontaan en professioneel drie termen die hoog in het vaandel staan bij veel bedrijven als het gaat over het zoeken van de perfecte werknemer voor hun bedrijf of als je een eigen bedrijf opstart hoe je bekend wil staan. Hierbij is zichtbaarheid en de wijze waarop je jezelf profileert op sociale media zoals LinkedIn, facebook etc. uitermate belangrijk. Maar hoe doe je dat nu precies, jezelf profileren en zichtbaar maken? Wat voor invloed hebben kleding en je achtergrond op je zichtbaarheid? Waarom moet je LinkedIn posts schrijven? Hoe maak je jezelf aantrekkelijk voor bedrijven om jou aan te nemen?

Nina van Arum is ondernemer, inspirator, business women en mede-eigenaar bij een tweetal bedrijven: een consultancy bureau met 15 medewerkers en een fashionbedrijf. Daarnaast is ze oprichter en bestuurder van stichting topvrouwen en de ça suffit foundation oftewel een echte powervrouw! Zij weet precies hoe je jezelf succesvol kan profileren op LinkedIn en helpt jou graag hiermee verder.

Op 29 maart van 19:30-21:15 uur geeft zij ons een enthousiast en resultaat toevoegende lezing, zodat alle Socratesleden na deze lezing een zichtbare start kunnen maken met hun carriere!

Kortom schrijf je in, ben erbij en maak een zichtbare start in je carriere!

Mocht je nog vragen hebben over het evenement, neem dan contact op met de organisators Teamlid Business Relations Michelle Geertse of Manager Business Relations Jack Buitelaar  Michelle is te bereiken via michelle.geertse@socrateshonours.org. Jack is te bereiken via 06-48899958 of via jack.buitelaar@socrateshonours.org.