Inhousedag Flow Traders

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
29 nov. 2021 00:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Socrates
Organisator
Team Business Relations
Datum en tijd
2 dec. 2021 10:00 - 13:00
Locatie
Jacob Bontiusplaats 9, 1018 LL Amsterdam

Studeer je natuurkunde, econometrie, (bedrijfs)kunde, economie, finance of wiskunde én ben je geinteresseerd in hoe het echt aan toegaat op de beurs? Dan is dit event echt iets voor jou! 

Flow Traders organiseert een inhousedag op donderdag 2 december van 10:00-13:00 op het kantoor gelegen, Jacob Bontiusplaats 9, 1018 LL, te Amsterdam. Mocht het evenement online plaats vinden, dan wordt je natuurlijk op de hoogte gebracht. 

Flow Traders is een van de belangrijkste handelsondernemingen van de wereld. Het is een toonaangevende wereldwijde technologische liquiditeitsverschaffer, gespecialiseerd in Exchange Traded Products (ETP's). Flow Traders bevindt zich op het snijvlak van financiën, geavanceerde technologie en wetenschappelijk onderzoek.

Flow Traders presenteert het evenement als volgt:
Tijdens onze interactieve inhousedag krijg je meer inzicht in de handelswereld van een Trader en Recruiter. Dit is je kans om al je vragen te stellen en te ontdekken hoe een dag in het leven van een handelaar eruitziet. Onze Trader zal een minicollege geven over ETF's en zal informatie over onze core-business met u delen. Je leert ook over onze bedrijfscultuur, geavanceerde technologie en hoe je zelf handelaar kunt worden! Aan het einde van de inhousedag spelen we een ruilspel. Het ruilspel is een geweldige kans om te concurreren met je medestudenten en te kijken of je het in je hebt om handelaar te worden. Je wiskundige en analytische vaardigheden worden op de proef gesteld. We sluiten de inhousedag af met een interactieve Q&A sessie. Hopelijk tot dan!

Het is nog niet bekend wie de handelaar is die bij dit evenement aanwezig is. De voertaal is afhankelijk van de nationaliteit van de trader. Uiterlijk een week voor het evenement hoor je of het evenement in het Nederlands of in het Engels is.