Gupta Strategists: Business Course

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Vanaf
13 nov. 2019
Tot
14 nov. 2019
Locatie
Huize Frankendael, Amsterdam

Gupta Strategists: Business Course

Gupta Strategists heeft weer een nieuwe business course! Ben jij ook benieuwd hoe het is om als consultant te werken in de grootste publieke sector van Nederland? Deze twee dagen zullen in het teken staan van hoe jouw werk eruit zal zien als jij aan de slag gaat als consultant. Hieronder kan je meer informatie vinden:

De Business Course vindt plaats op woensdag 13 en donderdag 14 november in Huize Frankendael, Amsterdam. Op woensdagmiddag zal je starten met een kennismaking en de inhoudelijke introductie van de case: een zorgaanbieder vraagt jouw team om advies bij het maken van een belangrijke beslissing. Na de introductie ga je in groepjes aan de slag met de case. Na het harde werken staat het avondprogramma in het kader van ontspanning. Tijdens het diner leer je een groot deel van ons team kennen. Voor iedereen die dat leuk vindt, sluiten we de avond af met een borrel. Wij regelen een hotelovernachting in Amsterdam voor je. De tweede dag staat in het teken van het oplossen van de case en het maken van een presentatie. Jullie presenteren je aanbevelingen aan het eind van de dag aan een jury, die vervolgens een winnaar kiest.

Heb jij interesse in deze geweldige kans? Meld je dan snel aan voor 1 November via https://gupta-strategists.nl/carriere#business-course!