Eindejaarsborrel met gastspreker professor Robert Dur

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
28 jun. 2022 19:00 - 21:00
Locatie
Erasmus Universiteit Rotterdam

Eindejaarsborrel met gastspreker professor Robert Dur

Op 28 juni sluiten we gezamenlijk het studiejaar af in zomerse sferen! Socrates Rotterdam organiseert namelijk een eindejaarsborrel voor alle leden. Wij verzorgen de pizza’s en een gratis drankje, jullie enkel de gezelligheid! Het zal plaatsvinden bij het studentencafé in de Smitse op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam.  De ideale gelegenheid dus om bij te praten en nieuwe mensen te ontmoeten!

De borrel wordt voorafgegaan door de laatste gastlezing van het jaar met spreker Robert Dur! Het thema van de lezing is: “Wie discrimineert? En wat kunnen we eraan doen? Inzichten uit de economie, psychologie en de praktijk.” Het is een zeer breed onderwerp, en dus voor iedereen interessant! 

Professor dr. Robert Dur is gespecialiseerd in economie en geeft hierin les op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hier staat hij bekend als een zeer interessante spreker en studenten wonen met plezier zijn lessen bij. Het grootste deel van zijn tijd besteedt hij daarentegen aan onderzoek doen, waarbij zijn interesses personeelseconomie, organisatie-economie en gedragseconomie omvatten. Hij heeft al meer dan vijftig artikelen gepubliceerd in, onder andere, de American Economic Review, Economic Journal, Journal of Labor Economics en Journal of Public Economics!

Zijn lezing wil je dus echt niet missen! De lezing vindt plaats op de campus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam en begint om 19:00. Na de lezing van circa een uur, zullen we verplaatsen naar studentencafé in de Smitse om het jaar feestelijk af te sluiten! 

Neem je vrienden mee want er zijn 3 introducés p.p. welkom! Tot dan!