Certificaatuitreiking Socrates Chapter Maastricht

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
1 okt. 2021 14:45:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Socrates
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
4 okt. 2021 19:00 - 22:00
Locatie
Maastricht

Na een ambitieus en succesvol schooljaar is het eindelijk weer zo ver. Socrates Chapter Maastricht organiseert weer een certificaatuitreiking om haar nieuwe leden van het jaar 2021-2022 te verwelkomen!

Wat vind jij belangrijk om een optimale (studenten)carrière mee op te kunnen bouwen? Hoe wil je je later presenteren bij je werkgever? Welke kennis wil je gaan meenemen voor een eventuele eigen bedrijf(je) later? Bij het Socrates-netwerk kun je denken aan alle belangrijke fundamenten voor een succesvolle studentenloopbaan. Denk daarbij aan leerzame evenementen, workshops, netwerkborrels en gratis hapjes/drankjes! Tijdens je lidmaatschap bij het Socrates-netwerk zul je andere studenten gaan leren kennen met dezelfde normen en waarden, maar met verschillende creatieve ideeën en denkbeelden die bij de jouwe zullen aansluiten! Daarnaast zul je hier veel kennis opdoen over financiën, (persoonlijke) vaardigheden en handige tips en trucs voor het studeren. Een bericht als deze is natuurlijk niet voldoende om alle voordelen en kenmerken van het Socrates-netwerk toe te lichten. Daarom organiseren wij deze certificaatuitreiking, zodat we je een sterk beeld kunnen geven van wat wij voor je gaan betekenen, onder andere aan de hand van een korte toelichting over ons eerste evenement dat gaat plaatsvinden!

Hierbij nodigen we jou met volledige enthousiasme uit om deel te nemen aan de Socrates Certificaatuitreiking van 2021-2022 (hapjes, drankjes en studentengezelligheid zullen uiteraard ook aanwezig zijn)! Wij verwelkomen je graag op 04-10-2021 vanaf 19:00 tot 22:00. De locatie volgt nog. Tickets gelden voor beperkte duur gezien we een maximumaantal hanteren, dus meld je gauw aan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen