Case-avond en gratis diner met Gupta Strategists

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
13 mrt. 2020 23:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Team Business Relations
Datum en tijd
18 mrt. 2020 17:00 - 21:00
Locatie
Huize Frankendael, Amsterdam

Case-avond en gratis diner met Gupta Strategists

 

Wegens succes herhaald: Case-avond en een gratis diner met de professionals van Gupta Strategists

Ben je geïnteresseerd in consultancy en wil je daar meer over te weten komen? Schrijf je dan in voor de case-avond met Gupta Strategistst op woensdag 18 maart van 16:30 – 21:00 uur in Huize Frankendael, Amsterdam. 

Over Gupta Strategists

Gupta Strategists ondersteunt bedrijven en instellingen in de gezondheidszorg bij strategische vraagstukken en het structureel verbeteren van hun prestaties. Opdrachtgevers zijn zorginstellingen, zorgverzekeraars, toezichthouders en financiers.

De consultants van Gupta Strategists vormen een hecht en ondernemend team. De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Beschik je over een scherpe analytische geest en blink je uit in wat je doet? Schrijf je dan in voor deze avond.

Over de case-avond

Tijdens de borrel behandelen we een case met actueel probleem uit de gezondheidszorg. Je krijgt een idee van de vraagstukken waarmee een strategieconsultant te maken krijgt. De avond sluiten we af met een diner, waar je uitgebreid de gelegenheid hebt om het team van Gupta te leren kennen. 

Inschrijven

Inschrijven kan hiernaast vóór 11 maart 2019. Op basis van CV selecteren we de deelnemers. Je hoort uiterlijk vrijdag 13 maart of je geselecteerd bent. 

Mocht je verder nog vragen hebben kun je die mailen naar maarten.vanzuijlekom@socrateshonours.org