Brainbox Ziuz

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Brainbox
Organisator
Team Business Relations
Datum
1 jun. 2019
Locatie
Groningen

Brainbox Ziuz

Meehelpen aan een oplossing die ervoor zorgt dat medicijnen veilig verspreid worden?

Er bestaan camerasystemen die controle uitvoeren op medicijnen die door een apotheek verspreid worden. Maar, deze camera’s kunnen natuurlijk niet het verschil zien tussen een onschuldige witte paracetamol, of een pil met exact dezelfde vorm en grootte, maar die schadelijk is wanneer de verkeerde persoon hem neemt. ZiuZ heeft voor dit probleem mogelijk een oplossing gevonden dat op toepasbaarheid en levensvatbaarheid voor in de Verenigde Staten moet worden onderzocht. Hier zoekt Socrates partner Ziuz (gevestigd in het Noorden van het land) een oplossing voor. Je gaat in een multidisciplinair team met andere Socrates leden kijken naar een mogelijke oplossing voor dit probleem.

We willen dit vraagstuk vanaf diverse invalshoeken benaderen. Affiniteit met de industrie is een pré, maar geen vereiste. De vraag gaat namelijk over mensenwerk, medicatie en beleid. Dus van biomedische wetenschappen tot psychologie of rechten kun je meewerken. Je ontwikkelt je professionele- en onderzoekscapaciteiten, je werkt samen in een multidisciplinair team en er staat een vergoeding van ongeveer €300,- tegenover het meewerken. Er is gemiddeld 1 dag per week nodig om hieraan te werken.

Graag willen we weten of er interesse is in deze brainbox. Aan de hand van de aanmeldingen zal de data nog bekendgemaakt worden. De datum van 1 juni 2019 staat dus niet vast. Lijkt het jou leuk, klik dan op onderstaande link en wie weet kun jij hieraan meewerken!