Brainbox arbeidsmarktcommunicatie

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Brainbox
Organisator
Team Business Relations
Datum
19 jan. 2019
Locatie
Omgevingsdienst Haaglanden

Brainbox arbeidsmarktcommunicatie

Wat is het verschil tussen de jongere en oudere generaties op de werkvloer?

Bij de Omgevingsdienst Haaglanden, dé milieuspecialist van de Provincie Zuid-Holland, kun jij vanaf januari 2019 meewerken aan een brainbox. Tijdens de opdracht ga jij je verdiepen in de verschillende behoeftes die diverse leeftijdsgroepen hebben op het werk. Een aantal belangrijke vragen waar jij naar gaat kijken in deze brainbox:

  • Wat zijn de kenmerken en motivatoren van de jonge en de oudere generatie in zowel het kiezen voor, als blijven bij een bepaalde werkgever?
  • Hoe blijven beide generaties gemotiveerd, welke leiderschapsstijl en wat voor faciliteiten zijn hiervoor nodig?
  • Hoe zorg je voor optimale kennisoverdracht en sfeer binnen de organisatie?

Tijdens deze brainbox zal je samen met 3 anderen wekelijks aan deze opdracht werken, met begeleiding vanuit de Omgevingsdienst Haaglanden zelf. De opdracht is een werkelijk vraagstuk en zal input zijn voor belangrijke keuzes van de organisatie. Het is een kans om je te ontwikkelen in een divers team op een zeer actueel vraagstuk, en je komt in contact met diverse mensen van de Omgevingsdienst Haaglanden.

De brainbox start eind januari 2019 en heeft een geschatte looptijd van 10 weken. Het is belangrijk dat je minimaal een dag per week beschikbaar bent in deze periode. Wil jij deze kans aangaan, en ben je beschikbaar om hier minimaal wekelijks aan te werken? Geef je dan nu op!

LET OP: aanmelden kan tot uiterlijk 23 december 2018. Indien de CV selectie succesvol is word je in de eerste week van januari gebeld voor een gesprek.