Bèta-studenten opgelet: Sizing competition bij Gupta Strategists

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
16 mrt. 2021 12:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Team Business Relations
Datum en tijd
30 mrt. 2021 16:30 - 20:30
Locatie
Oli Mazi in Utrecht of online

Bèta-studenten opgelet: Sizing competition bij Gupta Strategists

Kennismakingsavond met de professionals van Gupta Strategists

Ben je geïnteresseerd in consultancy en spreekt de gezondheidszorg je aan? Schrijf je dan in voor de kennismakingsavond met Gupta Strategists op dinsdag 30 maart.

Over Gupta Strategists

Gupta Strategists is een strategieconsultant gefocust op de gezondheidszorg. We zijn marktleider in onze niche en groeien snel.

De gezondheidszorg verandert continu en in rap tempo. Deze veranderingen raken de spelers in de sector en hebben impact op de zorg die we allemaal gebruiken. Wij helpen onze klanten om grip te krijgen op hun problemen en uitdagingen om te zetten in kansen.

We bedienen een breed spectrum aan klanten. Van ziekenhuizen tot zorgverzekeraars en van investeerders tot de overheid. Elke opdracht is anders: de ene week begeleiden we een overnametraject, de andere helpen we klanten met het implementeren van een strategie.

Beschik je over een scherpe analytische geest en blink je uit in wat je doet? Schrijf je dan in voor deze avond.

Over het programma

De precieze invulling van het programma wordt op een later moment vastgesteld. Mochten de Coronamaatregelen het toelaten, dan vindt de kennismakingsavond fysiek plaats tussen 16.30-20.30 in Utrecht. Na een korte kennismaking gaan we in teams aan de slag met een sizing competitionSizing is de methode die consultants gebruiken om in korte tijd tot een antwoord op een complexe vraag te komen. De avond sluiten we af met een diner, waar je uitgebreid de gelegenheid hebt om het team van Gupta te leren kennen. 

Indien nodig zorgen we voor een (verkorte) online versie van hetzelfde programma, ook voorzien van een (borrel)hapje en een drankje.

Inschrijven

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 16 maart via de website van Socrates. We selecteren de deelnemers op basis van een CV-selectie. Je hoort uiterlijk vrijdag 19 maart of je geselecteerd bent en of het programma fysiek of online ingevuld wordt.