Amsterdam: Nieuwjaars-Togaborrel

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Socrates Amsterdam
Datum en tijd
11 jan. 2019 19:30 - 22:30
Locatie
Community room, Campus Diemen Zuid

Amsterdam: Nieuwjaars-Togaborrel

We nodigen jullie uit om samen met ons te proosten op het nieuwe jaar en al jullie verhalen en ervaringen van het afgelopen jaar met ons te delen. Deze keer maken we van de vaste borreldag een togaborrel 2.0! Na de gezelligheid van vorig jaar konden we bijna niets anders dan deze leuke themaborrel nog eens langs laten komen. De borrel dus wordt omgetoverd naar een heuse Socrates borrel en daarbij dagen we jullie allemaal uit om in een toga te komen borrelen!

Trek de oude lakens en spelden maar uit de kast en knutsel er iets moois van! Er is ook een optie om een heuse toga te kopen. Wil je dat ook? Dat kan je die samen met ons bestellen! Dat kan je aangeven bij ons op Facebook, whatsapp of door te mailen naar pr@socrates-amsterdam.nl.

De borrel wordt gehouden in de community room van campus Diemen zuid. In verband met de inkopen voor de borrel moet je je deze keer wel aanmelden voor de borrel.

Wat? Nieuwjaars-Togaborrel Socrates Amsterdam;
Waar? Community room op Campus Diemen zuid;
Wannneer? Vrijdag 11 januari;
Hoe laat? Vanaf 19:30 en
Voor wie? Alle Socrates leden en introducees!

Gedurende deze activiteit worden er mogelijk foto's genomen. Door zich aan te melden voor deze activiteit, geeft het lid Stichting Socrates Amsterdam toestemming om foto's waar het lid op staat te verwerken en publiceren.