Amsterdam: Kerstgala!

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Socrates Amsterdam
Datum en tijd
12 dec. 2018 19:00 - 23:00

Amsterdam: Kerstgala!

In de periode van feesten, drukte en het samenzijn organiseert Socrates Amsterdam voor jullie een fantastisch gala. Ontloop even de tentamenstress door een avondje te ontspannen bij het Socrates kerstgala!

Het gala vindt plaats op woensdag 12 december. Schrijf dat alvast in jullie agenda's! Het kerstgala is voor alle Socrates leden en natuurlijk zijn introducees ook welkom. Kom in je leukste pak of jurk en dan zorgen wij voor een verassing bij binnenkomst om je outfit extra op te leuken!

Je kunt tijdens het gala ook je bestelde trui of vest ophalen. Stuur even een berichtje naar de voorzitter, zodat we weten dat we je trui/vest mee moeten nemen (via de app of voorzitter@socrates-amsterdam.nl).

Het belooft een gezellige afsluiting van het kalenderjaar 2018 te worden en we hopen jullie allemaal te spreken onder het genot van een heerlijk drankje. Tot dan!

 

Wat? Socrates Kerstgala!
Kosten? Gratis!
Wanneer? Woensdag 12 december;
Hoelaat? 19:00;
Waar? Dante Kitchen & Bar en
Voor wie? Socrates leden én introducees!

 

Gedurende deze activiteit worden er mogelijk foto's genomen. Door zich aan te melden voor deze activiteit, geeft het lid Stichting Socrates Amsterdam toestemming om foto's waar het lid op staat te verwerken en publiceren.