Netwerkevenement Charles: Amsterdam

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
13 mrt. 2020 17:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
12 mrt. 2020 17:00 - 21:00
Locatie
Mariott Hotel Amsterdam

Beste Socrates leden,

Op donderdag 12 maart organiseren wij weer het netwerkevenement in samenwerking met Charles Ruffolo. In het Mariott Hotel, gelegen in hartje Amsterdam, nodigt Charles ons samen met enkele grote bedrijven uit om te komen netwerken. Je zal er rondlopen tussen CEO’s, afgevaardigden van grote bedrijven of ondernemers van bijzondere start-ups. Hier heb je de kans om een leuke stageplek te bemachtigen of bijzondere contacten te leggen voor de toekomst. Daarnaast mag je de hele avond gebruik maken van een open bar en wordt er gezorgd voor een heerlijk diner. Dus wil jij je netwerk uitbreiden? Meld je dan snel aan, er zijn maar 25 plekken gereserveerd voor Socrates leden dus mis deze kans niet!

Wat? Netwerkevenement
Waar? Marriott Hotel Amsterdam, Stadhouderskade 12
Wanneer? donderdag 12 maart 2020
Hoe laat? Vanaf 17:00 tot 21.00u
Kosten? 5 euro per persoon*
Introducees? Van harte welkom

Neem je een introducee mee? Geef dit dan tijdens je aanmelding aan, zodat we die ook op de gastenlijst kunnen zetten en een tikkie kunnen sturen!

Zit het evenement vol? Meld je dan alsnog aan! Je wordt dan namelijk op een wachtlijst geplaatst en kunt bij eventuele afmeldingen alsnog deelnemen aan het evenement.

 

* De betaling dient voorafgaand aan het evenement plaats te vinden. Na inschrijving krijg je hierover bericht van ons.

 

Afmelden voor het evenement kan tot vier dagen van te voren kosteloos (je krijgt dan het vooraf betaalde bedrag volledig teruggestort op je rekening), te weten tot en met maandag 9 maart 2020 (23.00u).

Gedurende deze activiteit worden er mogelijk foto's genomen. Door zich aan te melden voor deze activiteit, geeft het lid Stichting Socrates Amsterdam toestemming om foto's waar het lid op staat te verwerken en publiceren.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien