Een kijkje in de keuken bij

Team Business Relations

Het Team Business Relations is belast met het opzetten en onderhouden van ons partnernetwerk in het bedrijfsleven en bij de overheid. Ze dragen de verantwoordelijk voor het aangaan van samenwerkingen met bedrijven en andere organisaties en voor het onderhouden van contact met bestaande relaties. Als ‘BR’ van Socrates vervul je dus een belangrijke taak bij het invullen van het aanbod voor onze leden en heb je de mogelijkheid om de zichtbaarheid van Socrates bij bedrijven nog groter te maken. De dagelijkse bezigheden van het teamlid BR zijn dus vooral telefoneren, e-mailen en bedrijven op locatie bezoeken.

Kies ...

Klik op een van de onderstaande functies om daarvan de vacature te zien.

Of vul direct je sollicitatieformulier in door ons de hand te schudden!

Klik_hier_om_te_solliciteren.jpgHofvijver_7_-_Paulien_Goudsmit.jpg

Manager Business Relations

 • Wie ben je?
  Ik ben Paulien Goudsmit en was afgelopen jaar de Manager Business Relations.
 • Wat doe je als Manager Business Relations?
  Zoals te verwachten, heb ik veel afspraken met potentiële partners en bestaande partners. Dit kan via de e-mail, telefoon of onder het genot van een kopje koffie gaan. Tijdens zo'n gesprek hebben we het over een mogelijke nieuwe samenwerking, hoe de huidige samenwerking bevalt of het organiseren van een nieuwe activiteit. Daarnaast pleeg ik koude- en online acquisitie. Tot slot hebben we met het Team Business Relations vergaderingen.
 • Hoeveel tijd ben je kwijt met het werk dat je doet?
  Ik ben gemiddeld twee dagdelen per week aan het werk voor Socrates.
 • Wat vind je zo leuk aan je huidige functie?
  Ik vind het heel leuk dat ik binnen bij bedrijven kom waar ik anders nooit zou komen. Doordat het periodiek druk is blijft er uitdaging in zitten, dat allemaal samen maakt het leuk.
 • Wat heb je geleerd als bestuurslid bij Socrates?
  Op het gebied van professionaliteit heb ik mijzelf het meest ontwikkeld. Dit is natuurlijk ook nodig om een goede indruk achter te kunnen laten bij bedrijven!Teamlid Business Relations

 • Wie ben je?
  Ik ben Anita Mierop en ik ben Teamlid Business Relations.
 • Wat doe je als Teamlid Business Relations?
  Ik heb veel telefonisch en mailcontact met bedrijven. Vaak zijn dit bedrijven die Socrates nog niet kennen. In zo'n gesprek vertel ik wat Socrates is, waar we ons mee bezighouden en wat we te bieden hebben. Regelmatig volgt hierop een afspraak waarin we elkaar ontmoeten. Al deze communicatie houden we bij in een CRM-systeem (customer relationship management). Daarnaast organiseer ik in samenwerking met bedrijven of organisaties landelijke activiteiten zoals een Inhousedag. De wekelijkse vergadering is het moment waarop de stand van zaken bespreken, ideeën uitwisselen en eventuele doelen en afspraken maken.
 • Hoeveel tijd ben je kwijt met het werk dat je doet?
  Omdat ik met bedrijven samenwerk, werk ik over het algemeen tijdens 'kantooruren'. Als ik naar het hele jaar kijk kost het me gemiddeld 6 à 7 uur per week. In het begin van het jaar is het natuurlijk iets meer dan aan het einde.
 • Wat vind je zo leuk aan je huidige functie?
  Het leukste vind ik dat ik contact heb met uiteenlopende bedrijven, daardoor blijft het heel leerzaam.
 • Wat heb je geleerd als bestuurslid bij Socrates?
  Wat me het meest is bijgebleven is dat je mensen of bedrijven gewoon beste kunt bellen. Een actieve en zelfverzekerde houding is namelijk ontzettend belangrijk! Door mijn bestuursjaar heb ik deze ontwikkelend en kunnen verfijnen.
IMG-20180821-WA0012_2_-_Anita_Mierop.jpg