Een kijkje in de keuken bij

Socrates Groningen

Socrates Groningen ligt wat verder van de Randstaf af, hierdoor zijn er dus minder mogelijkheden voor Inhousedagen of bedrijfsspecifieke activiteiten. Wij als bestuur focussen ons vooral op het 'networking' aspect van Socrates, we doen dit door sociale activiteiten te organiseren waarbij leden elkaar kunnen leren kennen en leuke activiteiten kunnen doen.

Kies ...

Klik op een van de onderstaande functies om daarvan de vacature te zien.

Of vul direct je sollicitatieformulier in door ons de hand te schudden!

Klik_hier_om_te_solliciteren.jpg
download2_-_Voorzitter_Socrates_Groningen.png

President

 • Wie ben je?
  Mijn naam is Iris, voorzitter van Socrates Groningen.
 • Wat doe je als President?
  Ik overleg veel met mijn medebestuursleden over de komende activiteiten. Daarnaast bespreek ik onze bezigheden met Socrates Nederland.
 • Hoeveel tijd ben je kwijt met het werk dat je doet?
  Het kan heel erg verschillen hoe vaak en hoe lang ik bezig ben voor Socrates. Vaak zijn het korte stukjes doordeweeks, bijvoorbeeld e-mails beantwoorden of kort overleg voeren. Het is dus niet goed te zeggen hoe vaak en hoe lang ik bezig ben voor Socrates, het kost in ieder geval niet enorm veel tijd. Omdat je zelf kunt bepalen wanneer je werkt is het goed te combineren met mijn studie. Tijdens drukkere perioden zijn we allemaal wat minder actief als bestuur, het is dus erg flexibel. Omdat we met z'n allen een stuk bijdragen kunnen we alsnog veel bereiken!
 • Wat vind je zo leuk aan je huidige functie?
  Het kan soms stressvol zijn, maar ik het vind het werk alsnog leuk. Het is gevarieerd en je hebt veel vrijheid om zelf te bedenken hoe je dingen aan wil pakken.
 • Wat heb je geleerd als bestuurslid bij Socrates?
  Ik heb geleerd hoe ik zaken effectief aan kan pakken en hoe ik duidelijk kan communiceren met andere bestuursleden. Ook heb ik geleerd om goed samen te werken met anderen op een niet-academisch vlak. Niet te vergeten het out of the box denken bij het organiseren van activiteiten zoals de certificaatuitreiking.