Huidige partners

Barneveld Tomorrow is dé brug tussen studenten en alumni voor een (eerste) baan of (afstudeer)stage bij een van de vele bedrijven in Barneveld

Meer informatie


Bird & Bird is een internationaal advocatenbureau met een focus op het bijstaan van organisaties in hun veranderingen rond technologie en de verdere digitalisering van de wereld. Met meer dan 1300 medewerkers wereldwijd in 29 kantoren in Europa, het Midden Oosten, Noord Amerika en de Aziatisch-Pacifistische regio, staan ze hun klanten wereldwijd bij. Ook zit Bird & Bird in Amsterdam en Den Haag!

Meer informatie


Hubhub is hèt platform speciaal voor scholen waarop live digitaal les vanuit de klas mogelijk is. We matchen ook bij lesuitval en hebben een library aan verdiepende lessen en trainen in digitale didactiek. Veilig en makkelijk in gebruik. Filmpje? Klik hier!

Meer informatie


Internative is dé partner van Socrates waarmee wij samenwerken op het gebied van stages. Via Internative kunnen Socrates leden makkelijk een stage vinden of zelfs gevonden worden door bedrijven, en wordt de connectie tussen student en bedrijf gefaciliteerd. Help Socrates met het versterken van de relatie met deze partner en solliciteer altijd via het Internative platform!

Meer informatie