Inschrijving Lidmaatschap Socrates


Heb je een uitnodiging van Socrates ontvangen?

Als extra blijk van erkenning heb je van je onderwijsinstelling een uitnodiging voor het lidmaatschap van de Socrates International Honour Society ontvangen. Verzilver je uitnodiging door het onderstaande inschrijfformulier met je persoonlijke inschrijfcode in te vullen. Na je inschrijving zul je vervolgens een lidmaatschapscertificaat ontvangen, de procedure hiervoor staat in onderstaande sectie beschreven.

Ontvangst certificaat

In het geval je je hebt ingeschreven vóór 1 augustus heb je de prachtige mogelijkheid om je certificaat op een uitreiking bij jouw chapter in ontvangst te kunnen nemen.Hier kan je meteen kennis maken met onze leden en Socrates als organisatie. Je zult hiervoor via telefoon en/of mail een uitnodiging krijgen van jouw chapter. Houdt tevens de verschillende Facebookpagina's van Socrates Nederland en de chapters in de gaten om op de hoogte te blijven:

Nederland
Amsterdam
Groningen
Leiden
Maastricht
Rotterdam
Wageningen

In het geval je onverhoopt niet bij de certificaatuitreiking aanwezig kunt zijn of je je aanmeldt op of ná 1 augustus, zul je je lidmaatschapscertificaat
per post toegestuurd krijgen.. Dit zal vanaf 1 augustus plaatsvinden in perioden van drie maanden. De eerste zending certificaten zal dan rond 1 oktober verstuurd worden, de tweede zending rond 1 januari et cetera.

Vragen omtrent de distributie van lidmaatschapscertificaten kunnen gericht worden aan: jeroen.gevers@socrateshonours.org

Heb je géén uitnodiging ontvangen?

Iedereen kan lid worden van Socrates op basis van zijn of haar prestaties. Ook als je geen uitnodiging hebt ontvangen, kun je je gewoon inschrijven, mits je voldoet aan de toelatingseisen. Neem hiervoor contact op met Jeroen Gevers, Secretaris van Socrates Nederland via jeroen.gevers@socrateshonours.org.

Inschrijfkosten

Het lidmaatschap van Socrates kent geen terugkerende kosten. Wel vragen we eenmalig een inschrijfbedrag van €35. Daarmee investeer je niet alleen in je eigen toekomst, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van het netwerk. Zo is Socrates een platform voor én door studenten die durven te excelleren.

Een aantal onderwijspartners van Socrates (Sigma- en Omega-partners) neemt de inschrijfkosten van hun leerlingen of studenten voor hun rekening; hiermee wordt automatisch rekening gehouden bij je inschrijving. Je kunt nagaan of jouw onderwijsinstelling dit ook doet door deze link te volgen. 

Inschrijfformulier

 

Socrates Partners

Socrates werkt op verschillende
manieren samen met andere
organisaties. Bent u geïnteresseerd
in de mogelijkheden, neem dan
vrijblijvend contact met ons op.

Social Media